Ευκαιρίες εργασίας

Η Art2Work αποτελείται από ένα σύνολο ανθρώπων που πιστεύει στην τελειότητα. Αναζητούμε διαρκώς ανθρώπους που έχουν την θέληση να πετύχουν και διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Εστιάζουμε στην διαρκή εξέλιξη της ομάδας μας και παρέχουμε ένα περιβάλλον που προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία. Εστιάζουμε στην εξάλειψη του άγχους και της πίεσης, ώστε η ομάδα μας να μπορεί να σκεφτεί με σαφήνεια και δημιουργικότητα.

Όταν εργάζεστε στην Art2Work, γίνεστε μέρος/μέλος μιας ομάδας γνωστής για την παραγωγικότητά της. Είμαστε εξειδικευμένοι επαγγελματίες που επικεντρώνονται στο τελικό αποτέλεσμα.

Η Art2Work δεν ασχολείται μόνο με την πρόσληψη ανθρώπων με προσανατολισμό στις επιδόσεις αλλά και με την ανάπτυξή τους. Για εμάς είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι και εξυπηρετούνται με τη φροντίδα και τον σεβασμό που αξίζουν.

Μόλις δούμε τις δυνατότητες και προχωρήσουμε σε συνεργασία, εξασφαλίζουμε ότι θα αποκτήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορούν πραγματικά να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Το άγχος και η πίεση είναι οι εχθροί της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας, στοχεύουμε να τα μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οφέλη και ανταμοιβές

Μας ενδιαφέρει η επιχείρηση των πελατών μας όσο και η επιχείρησή μας. Σκεφτόμαστε και ενεργούμε σαν επιχειρηματικοί εταίροι, όχι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι. Μοιραζόμαστε τις φιλοδοξίες των πελατών μας, εργαζόμαστε για να κατανοήσουμε την πραγματικότητά τους και ευθυγραμμίζουμε τα κίνητρά μας με τους στόχους τους – έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι είμαστε μαζί σε αυτό.

Ο προσωπικός αντίκτυπος, η καθοδήγηση και η ομαδική εργασία είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της οικοδόμησης μιας σταδιοδρομίας στην Art2Work.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Job Posting Title Location Department Date
Senior graphics designer Θεσσαλονίκη Creative dpt 8 Ιανουαρίου 2016
Πώς να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη και ζητήστε να σας στείλουμε προσφορά.

Ψάχνετε για ολοκληρωμένες λύσεις γραφιστικής στην προσωπική ή επαγγελματική σας επικοινωνία;